به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا نمازی، روز شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۳ در نشست خبری به مناسبت هفته بیمه سلامت، گفت: آتیه سازان حافظ در عرصه بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان فعالیت میکند که در همین راستا، رسالت و اهدافی دارد.
وی افزود: تعیین نرخ بیمه تکمیلی درمان و نظارت بر خدماتی که ارائه میشود، از وظایف آتیه سازان حالی است.
نمازی ادامه داد: حدود ۹ هزار مرکز طرف همکاری با بیمه آتیه سازان حافظ هستند که بازنشستگان میتوانند از خدمات این مراکز درمانی استفاده کنند.
وی گفت: یکی از مهمترین موضوعات، قراردادهای بیمه آتیه سازان حافظ است که بتواند خدمات درمانی مورد نیاز بازنشستگان را تأمین کند.
نمازی اظهار داشت: ما با صندوق بیمه تأمین اجتماعی، صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بازنشستگی فرهنگیان، دانشگاهها و…، قرارداد همکاری داریم.
وی افزود: بیمه تکمیلی در سلامت افراد خیلی تأثیرگذار است و لازم است که تقویت شوند.
نمازی ادامه داد: ما زیرمجموعه وزارت بهداشت هستیم و تمام تلاش و سعی ما این است که خدمات درمانی با کیفیت به بازنشستگان ارائه بدهیم.
وی افزود: بستههای خدمتی متفاوت است و به اساس کیفیت آنها، قیمت گذاری میشوند.
نمازی اظهار داشت: از زمان تأسیس تا امروز، ارائه خدمات درمانی به بازنشستگان را داشته ایم که با توجه به وضعیت جسمانی بیمه شدگان، ریسک بالایی در تأمین هزینهها دارد.
وی افزود: یکی از خدمات ما، آنلاین بودن دسترسی به خدمات توسط بیمه شدگان است. همچنین، رسیدگی آنلاین به اسناد نیز به حدود ۹۵ درصد رسیده است.
نمازی ادامه داد: صندوق بازنشستگی کشوری بالغ بر ۱،۷۰۰ میلیارد تومان بدهی به بیمه آتیه سازان حافظ دارد که ما را دچار مشکل ساخته است.
وی افزود: در حال حاضر مشکل خاصی در ارائه خدمات درمانی به بازنشستگان تحت پوشش نداریم. البته با سازمان تأمین اجتماعی هم در پرداخت مطالبات ما دچار مشکل هستیم.
نمازی اظهار داشت: تأمین اجتماعی تا تیرماه مطالبات ما را داده و ۴.۵ همت بدهی دارد.
وی افزود: ما از محل دریافتیها، هزینهها را تأمین میکنیم و اختلال در پرداختیها، بیمه شدگان را دچار مشکل میسازد.
نمازی ادامه داد: صندوق بازنشستگی کشوری، دیگر با ما قرارداد ندارد.
وی به نسخه الکترونیک اشاره کرد و گفت: با استفاده از نسخه الکترونیک، خیلی از مشکلات ما حل خواهد شد.
نمازی تاکید کرد: دیدگاه ما جنبه سودآوری ندارد و به دنبال ارائه خدمات درمانی با کیفیت به افراد تحت پوشش هستیم.
وی افزود: آموزش و پرورش از سال ۱۴۰۰، ۳۵۰ میلیارد تومان به ما بدهکار است که بر اساس نرخ تورم، این عدد امروز بالای ۱۵۰۰ میلیارد خواهد شد.
نمازی اظهار داشت: ما به دنبال خدمت به بیمهشدگان هستیم و اگر این مشکلات و چالشهای ما حل شود، قطعاً در ارائه خدمات درمانی به بازنشستگان، بهتر عمل خواهیم کرد.
وی افزود: آگاهی افراد از خدمات بیمه تکمیلی، خیلی مهم است که بدانند چه خدماتی خریداری کرده اند.
نمازی با اشاره به تعرفهها، گفت: تمام سعی و تلاش ما این است که با حداقل هزینه، بتوانیم به بیمهشدگان خدمات بدهیم.
وی افزود: ما چالش زیادی با تعرفهها داریم، اما بیمهشدگان از این مشکلات اطلاعی ندارند.
نمازی ادامه داد: تأمین اجتماعی باید بر اساس قانون، بیمه شدگان خود را رایگان درمان کند، اما، چون توانایی ندارد، مجبور است خرید خدمت انجام دهد.
وی افزود: وقتی بیمهها در پرداخت مطالبات بیمههای تکمیلی دچار تأخیر میشوند، بیمه شدگان آسیب میبینند؛ چون بیمه تکمیلی مجبور به لغو قرارداد میشود.
نمازی با عنوان این مطلب که هزینه بیمه آتیه سازان حافظ هر ماه ۲،۰۰۰ میلیارد تومان است، گفت: پرداخت هزینههای بیماران خاص را هفتگی پرداخت میکنیم، چون شرایط این بیماران به گونهای است که نباید اجازه بدهیم دچار مشکل شوند.
وی افزود: ۵۰ درصد نارضایتی بیمهشدگان آتیه سازان حافظ، ناشی از عدم آگاهی بیمهشدگان از بسته خدمتی است که خریداری میشود. یعنی بیمه شده توقع دارد ما همه خدمات درمانی را به آنها ارائه بدهیم، در حالی که این خدمات را از ما خریداری نکرده اند.
منبع: خبرگزاری مهر